Urządzenia i Akcesoria
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
broccoli florets400 g
-
cashew nuts150 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
dried fusilli pasta300 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
ground black pepper1 tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
oat milk200 g
-
extra virgin olive oil for drizzling2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1527.5 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
2387.7 kJ /
570.7 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min