Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vegan Cheese
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
Sauce
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
celery cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)150 g
-
onion cut in eighths1
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.5 g
Kalorie
1346.9 kJ /
321.9 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min