Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vegan Cheese
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
Sauce
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
celery cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)150 g
-
onion cut in eighths1
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.5 g
Kalorie
1346.9 kJ /
321.9 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Vegan bolognese
50 min
Vegan Burgers
45 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min