Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bean Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
red onions quartered120 g
-
rolled oats50 g
-
red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)1 tin
-
chilli sauce to taste½ - 1 tsp
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Vegan Burger
5h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min