
Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
courgettes washed, diced (2 cm)400 g
-
fresh mint leaves washed, roughly chopped5 g
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered100 g
-
pearl barley rinsed, drained250 g
-
vegetable stock paste, homemade (see tips)40 g
-
water850 g
-
goat's cheese cut in pieces (1 cm)120 g
Wartości odżywcze na 160 g
Kalorie
311 kcal /
1301 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
0.3 mg