Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
courgettes washed, diced (2 cm)400 g
-
fresh mint leaves washed, roughly chopped5 g
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered100 g
-
pearl barley rinsed, drained250 g
-
vegetable stock paste, homemade (see tips)40 g
-
water850 g
-
goat's cheese cut in pieces (1 cm)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 160 g
Sód
0.3 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple, Date and Banana Porridge
10 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1 godz. 20 min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25 min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 min
Avocado, Banana and Cinnamon Purée
10 min
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1 godz.
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
1 godz. 10 min
Baby-friendly Carrot Cake Cinnamon Porridge
20 min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 min
Baby-friendly Banana Peanut Butter Porridge
15 min