Urządzenia i Akcesoria
Greek Chicken with Orzo and Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken thighs, skin on, bone in patted dry800 g
-
garlic powder5 g
-
onion powder5 g
-
sweet paprika5 g
-
hot paprika5 g
-
light brown sugar10 g
-
ground black pepper3 g
-
fine sea salt10 g
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
olive oil40 g
-
garlic cloves halved3
-
onions quartered150 g
-
water700 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade30 g
-
orzo250 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
pitted black olives50 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing5 sprigs
-
lemons cut in wedges, for garnishing1 - 2
-
feta cheese crumbled100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1 mg
Białko
32 g
Kalorie
2601 kJ /
621.7 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
46.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
One-pot Moussaka
30 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min