Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Green Goddess Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh basil leaves50 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
shelled walnuts20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil60 g
-
Greek yoghurt120 g
-
mayonnaise30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
garlic clove1
-
water600 g
-
short dried pasta e.g. fusilli, macaroni250 g
-
tinned tuna in oil drained, in pieces200 g
-
cherry tomatoes halved80 g
-
cucumber thinly sliced150 g
-
green pepper diced (1 cm)100 g
-
avocado cut in slices or diced120 g
-
pitted black olives60 g
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1404.7 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
2935.2 kJ /
701.5 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min