Urządzenia i Akcesoria
Vegan Lentil Lasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pasta Sheets
-
dairy-free milk of choice unsweetened120 g
-
sweet potato cooked and cooled, cut in pieces70 g
-
olive oil1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
semolina150 g
Lentil Ragout
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered70 g
-
celery cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
lentils200 g
-
red wine80 g
-
tinned chopped tomatoes750 g
-
water350 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Béchamel Sauce
-
dairy-free milk of choice unsweetened700 g
-
plain flour65 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
olive oil25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
685 mg
Białko
13 g
Kalorie
1935 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min