Urządzenia i Akcesoria
Vegan Lentil Lasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pasta Sheets
-
dairy-free milk of choice unsweetened120 g
-
sweet potato cooked and cooled, cut in pieces70 g
-
olive oil1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
semolina150 g
Lentil Ragout
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered70 g
-
celery cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
lentils200 g
-
red wine80 g
-
tinned chopped tomatoes750 g
-
water350 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Béchamel Sauce
-
dairy-free milk of choice unsweetened700 g
-
plain flour65 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
olive oil25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
685 mg
Białko
13 g
Kalorie
1935 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min