
Urządzenia i Akcesoria
Szampański crème brûlée z biszkoptami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porcje
Składniki
-
cukru60 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu400 g
-
szampana80 g
-
żółtka4
-
biszkoptów lady fingers (patrz wskazówka)8
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego3 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
568.5 kcal /
2378.6 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
42.6 g
Węglowodany
38.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
79.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZAMPAŃSKIE PRZYJĘCIE
11 Przepisów
Polska
Polska