Urządzenia i Akcesoria
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 słoik
Składniki
-
200 g skórek z jabłek (obierek)
-
2 laski cynamonu przełamane na pół
-
10 - 12 goździków
-
2 gwiazdki anyżu (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
564.8 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Masło migdałowe
10 min
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 godz. 40 min
Klasyczny nugat
3 godz. 30 min
Konfitura z płatków róży
15 min
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2 godz. 30 min
Mini serniczki z kawą zbożową
30 min
Marmolada pomarańczowo-daktylowa
40 min
Pigwa pod kruszonką
1 godz. 25 min
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5 min
Kawa o smaku orzechów laskowych
10 min
Warkocze orzechowe
2 godz.
Sos jajeczny à la majonez
25 min