Urządzenia i Akcesoria
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 słoik
Składniki
-
200 g skórek z jabłek (obierek)
-
2 laski cynamonu przełamane na pół
-
10 - 12 goździków
-
2 gwiazdki anyżu (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
564.8 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarta limonkowa (Key Lime Pie)
4h
Wegańskie pomarańczowe rogaliki
3h 20min
Tepache
120h 20min
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40min
Spiralizowana dynia z białą kiełbasą, gorgonzolą i orzechami (TM6, TM7)
25min
Przyprawa do potraw z dyni
5min
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672h
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2h 30min
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45min
Dyniowe chlebki maślane
1h 5min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45min
Kruche ciasteczka z orzechami laskowymi (bezglutenowe)
1h 20min