Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de sucre en poudre
- 230 g de miel liquide
- 35 g de beurre, coupé en morceaux
- 125 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 75 g de chocolat noir 99% de cacao, détaillé en morceaux
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'amandes émondées, torréfiées
- 50 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
- 50 g de noix de cajou grillées, non salées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Rochers coco
40min
Biscuit coco-canneberge
20min
Mendiants au chocolat
30min
Carrés menthe-chocolat
5h
Truffes au thé de Noël
3 Std. 25 Min
Sucre de Noël
1 Std. 5 Min
Speculoos maison
4h 30min
Barres choco-coco
1u.
Amandes au cacao et au café
30min
Cœurs sablés rose
40min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25min
Sauce au chocolat
10min