Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de sucre en poudre
- 180 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'abricots secs dénoyautés
- 2 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de miel
- 100 g de noix variées, émondées (par ex. pistaches, amandes et noisettes)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies à l'orange confite
35 Min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Cantucci
1h 15 min
Biscuits italiens aux fruits secs
35 Min
Tarte à la fleur d'oranger
2h
Amandes au cacao et au café
30min
Pavés chocolat et mendiants
20 min
Amandine à la cerise
2h
Tartelette fine aux pommes et mendiants
45min
Fridge cake de Noël
3h 15 min
Ginger nuts
1h
Minipanettoni
2h 30 min