Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de sucre en poudre
- 180 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'abricots secs dénoyautés
- 2 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de miel
- 100 g de noix variées, émondées (par ex. pistaches, amandes et noisettes)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits italiens aux fruits secs
35 Min
Cookies à l'orange confite
35 Min
Gâteau de Santiago
35 Min
Minipanettoni
2 Std. 30 Min
Fridge cake de Noël
3 Std. 15 Min
Tarte à la fleur d'oranger
2 Std.
Scones raisin et citron au lait fermenté
3h 10min
Ginger nuts
1sa
Pain de Gênes
1sa
Baba aux agrumes
8h 45 min
Amandes au cacao et au café
30 dk
Pain aux fruits secs et épices de Noël
1sa