Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pommes aigre-douce, épluchées et coupées en quartiers
- 400 g d'oranges, coupées en deux
- 50 g de jus de citron
- 50 g de pâte d'amande, coupée en morceaux
- 3 gouttes d'extrait naturel d'amande
- 500 g de sucre à confiture
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3802 kJ / 898 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 198 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de tomates aux épices
13h
Confiture melon-anis
6h
Confiture de clémentines
50 Min
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Confiture d'ananas à la vanille
25 min
Confiture de Noël à l'orange
1 Std.
Confiture de pastèque
30min
Gelée de pomme à la vanille
6h
Confiture courge-orange
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture poire-anis
1 Std. 30 Min