Funghi champignon ripieni di zucca
TM6 TM5

Funghi champignon ripieni di zucca

4.4 (16 ocen)

Składniki

  • 25 funghi champignon freschi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 30 g di pangrattato
  • 250 g di zucca cotta
  • 1 tuorlo
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
80.7 kJ / 19.3 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
1.5 g
Tłuszcz
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.3 g
Sód
65 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy