
Urządzenia i Akcesoria
Frittelle di bietole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
300 g di acqua
-
300 g di bieta verde a costa argentata
-
2 uova
-
120 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
1 cucchiaino di zucchero
-
400 - 500 g di olio per frittura
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
797.3 kcal /
3335.9 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
79.2 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
201.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy