
Urządzenia i Akcesoria
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
arancia, preferibilmente biologica scorza e succo1
-
di erbe aromatiche fresche miste le foglioline3 rametti
-
di sale grosso1200 g
-
di olio extravergine di oliva55 g
-
di aceto2 cucchiaini
-
di aglio in polvere1 pizzico
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
-
di timo fresco9 rametti
-
pesci interi, eviscerati e puliti (vedere consigli)2
-
di verdure miste a pezzi (2-3 cm)600 g
-
di acqua500 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
381 kcal /
1593 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Flexitarian
16 Przepisów
Włochy
Włochy