Pink Barley Tabbouleh with Pistachios

Pink Barley Tabbouleh with Pistachios

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
    60 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • fresh mint leaves
    5 g
  • fresh basil leaves
    10 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • red onions halved
    80 g
  • tahini
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • miso paste
    30 g
  • salt
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper
    2 - 3 pinches
  • cooked beetroot cut in pieces
    200 g
  • barley grain
    120 g
  • water
    1200 g
  • cherry tomatoes
    12
  • cucumber
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244.8 kcal / 1024.4 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 294.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...