Urządzenia i Akcesoria
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.6 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Hummus
5 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min