Urządzenia i Akcesoria
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.6 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Muhamara dip
5 min
Spiced carrot salad
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min