Paella with kidney beans
TM5 TM6

Paella with kidney beans

2.7 (3 oceny)

Składniki

  • 150 g onions, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 350 g water
  • 1 sachet saffron powder
  • 1 pinch fine salt, plus extra to taste
  • 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
  • 350 g tomatoes, seeded and diced
  • 80 g carrots, diced
  • 100 g fresh green peas
    lub 100 g frozen green peas, defrosted
  • 120 g fresh green beans, cut into pieces
  • 75 g courgettes, diced
  • 75 g yellow courgettes, diced
  • 1 tsp herbes de Provence, dried
  • 200 g long-grain rice
  • 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
  • ½ lemon, juice only
  • 60 g Kalamata olives, pitted
    lub 60 g black olives, pitted
  • 60 g olives, pitted, provençale style
  • 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1649 kJ / 391 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy