Urządzenia i Akcesoria
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Fennel Risotto
35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Quinoa Tostadas
30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.