Urządzenia i Akcesoria
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Sunny gazpacho
25 min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Vegan Summer Rolls
35 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Salmorejo
30 min