Urządzenia i Akcesoria
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min