Urządzenia i Akcesoria
Green pancakes with ham and cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 pieces
Składniki
Pancake batter
-
plain flour250 g
-
milk500 g
-
olive oil plus extra for frying15 g
-
eggs2
-
fine salt1 pinch
-
frozen spinach leaves thawed and squeezed200 g
Filling
-
medium-hard cheese cut into pieces (e. g. Cheddar)200 g
-
cooked ham in slices, cut into pieces (3 cm)180 g
-
black pepper, freshly ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.5 g
Kalorie
1057 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Creamy Pea Soup
40 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Leek and potato soup
45 min
Pumpkin soup
35 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Leek quiche
1 godz. 45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Creamy courgette soup
25 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Versatile smooth soup
45 min