Urządzenia i Akcesoria
Spiced Moroccan lentil soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground dried ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
water750 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
red lentils100 g
-
crushed tomatoes, canned800 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian Medallions
Brak ocen
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Soy bolognese
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min