Spiced Moroccan lentil soup
TM5 TM6

Spiced Moroccan lentil soup

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 150 g onions, cut into halves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp ground dried ginger
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp sweet paprika powder
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp chilli powder
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 750 g water
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • 100 g red lentils
  • 800 g crushed tomatoes, canned
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
991 kJ / 236 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy