Urządzenia i Akcesoria
Vegetable paella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions50 g
-
olive oil100 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
green asparagus cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrots sliced50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried rosemary, chopped1 pinch
-
sweet paprika½ tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
yellow food colouring powder (opcjonalnie) (paella colorant)½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
vegetable broth700 g
-
short-grain rice300 g
-
artichokes (opcjonalnie) trimmed, cut in eights1 - 2
-
fresh button mushrooms, sliced2
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2044 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Vegetable fideuá
40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min