Urządzenia i Akcesoria
Vegetable paella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions50 g
-
olive oil100 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
green asparagus cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrots sliced50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried rosemary, chopped1 pinch
-
sweet paprika½ tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
yellow food colouring powder (opcjonalnie) (paella colorant)½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
vegetable broth700 g
-
short-grain rice300 g
-
artichokes (opcjonalnie) trimmed, cut in eights1 - 2
-
fresh button mushrooms, sliced2
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2044 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Paella with kidney beans
55 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Seitan Chilli
25 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min