Mediterranean pearl barley risotto
TM5 TM6

Mediterranean pearl barley risotto

3.3 (6 ocen)

Składniki

  • 70 g shallots (2-3 shallots)
  • 30 g olive oil
  • 250 g pearl barley, medium, washed and drained
  • 100 g dry white wine, vegan
  • 750 g water, hot
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan
  • ½ tsp fine salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • ¾ tsp dried thyme (opcjonalnie)
  • 40 g pine nuts
  • 400 g courgette, sliced (5 mm)
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
  • 60 g almond butter, white

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2159 kJ / 517 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy