Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Leek Parcel with Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
dill, fresh leaves only10 gram
-
leek halved lengthways, then sliced (5 mm)450 gram
-
water860 gram
-
mascarpone180 gram
-
sea salt plus extra to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to taste¼ teaspoon
-
basmati rice400 gram
-
oil1 tablespoon
-
salt1 ½ teaspoon
-
salmon fillet, fresh, skinless600 gram
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2550 kJ /
609 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Chili non Carne
1 godz.
Chicken and warm potato salad
55 min
Quick rainbow salad
10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Versatile smooth soup
45 min