![Orange couscous with steamed salmon Orange couscous with steamed salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67577.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 salmon fillets, fresh or frozen and thawed
- 1 lemon, juice only
- 2 tsp salt
- 1 pinch pepper, ground
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 250 g couscous
- 80 g watercress, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40p
Stuffed veggie snails
45min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Couscous with lamb and vegetables
50 Min
Creamy Moroccan bean soup
35 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Oriental beef stew with pearl couscous
40p
Miso Ramen
30min