Urządzenia i Akcesoria
Orange couscous with steamed salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3204 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nessuna valutazione
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken with red peppers
1h 5min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Lasagna rolls
1h
Salmon burgers
25min