Urządzenia i Akcesoria
Orange couscous with steamed salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3204 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 min
Ratatouille
40 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Tomato rice
30 min
Artichokes Romana
50 min
Creamy pea soup
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Soy bolognese
40 min
Smoothie
5 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Guacamole with mango
10 min