Gruyerè and black olive breads (Olivettes)

Gruyerè and black olive breads (Olivettes)

4.7 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 pieces

Składniki

  • Gruyère cheese cut in pieces
    150 g
  • water
    200 g
  • olive oil
    40 g
  • fresh yeast
    15 g
    1 ½ tsp dried instant yeast
  • plain flour plus extra for dusting
    350 g
  • salt
    1 tsp
  • black olives, pitted
    150 g
  • egg beaten with a little salt
    1

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 587 kcal / 2457 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...