Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 200 g water
- 40 g olive oil
-
15
g fresh yeast
lub 1 ½ tsp dried instant yeast - 350 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
- 150 g black olives, pitted
- 1 egg, beaten with a little salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 2457 kJ / 587 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche
8h
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Citrus Water (TM5)
35min
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30 min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Dill and feta flatbread
1h 20 min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h