Urządzenia i Akcesoria
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 pieces
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14 g
Kalorie
2457 kJ /
587 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
3h
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Cheese crackers
2h 30min
Shallot Tarte Tatin
2h
Italian Seasoning Rub
5min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Sticky Buns
3h 45min