Wersje kompatybilne
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 23.9 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 485.7 mg
Alternatywne przepisy
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chinese-style chicken
25 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h