Urządzenia i Akcesoria
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.391 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
10.662 g
Błonnik
0.859 g
Węglowodany
1.469 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâtè with Riesling
3 Std.
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Apricot liqueur
1 Std.
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min