Urządzenia i Akcesoria
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.391 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
10.662 g
Błonnik
0.859 g
Węglowodany
1.469 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâtè with Riesling
3 godz.
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min