Urządzenia i Akcesoria
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.391 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
10.662 g
Błonnik
0.859 g
Węglowodany
1.469 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Caramelised balsamic reduction
30 min
Vegetable Fritters
20 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min