![Pork fillet with chilli and coconut relish Pork fillet with chilli and coconut relish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e10fcc960826d7f746cf65260e91f62/Derivates/da2ab9b2664169bd7a925c404cc87dc099beb269.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 4 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 600 g pork fillet, trimmed and cut into 4 equal portions
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp hoisin sauce (see Tips)
- 100 g red onion
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g basmati rice
- 1000 g water
- 180 g broccolini, thick stems halved horizontally (see Tips)
- 160 g green beans, trimmed
- 300 g tomatoes, seeded and finely chopped
- 3 tsp shredded coconut, toasted
- 1 ½ tbsp lime juice
- 3 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1852.5 kJ / 442.5 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 45.8 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 204.3 mg
Alternatywne przepisy
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Chicken laksa
30min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40p
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40p
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min