Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
pork fillet trimmed and cut into 4 equal portions600 g
-
ground black pepper to taste
-
hoisin sauce (see Tips)1 tbsp
-
red onion100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
basmati rice200 g
-
water1000 g
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tips)180 g
-
green beans trimmed160 g
-
tomatoes seeded and finely chopped300 g
-
shredded coconut toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh coriander leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.3 mg
Białko
41 g
Kalorie
1852.5 kJ /
442.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min