Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
pork fillet trimmed and cut into 4 equal portions600 g
-
ground black pepper to taste
-
hoisin sauce (see Tips)1 tbsp
-
red onion100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
basmati rice200 g
-
water1000 g
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tips)180 g
-
green beans trimmed160 g
-
tomatoes seeded and finely chopped300 g
-
shredded coconut toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh coriander leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.3 mg
Białko
41 g
Kalorie
1852.5 kJ /
442.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Thai red chicken curry
30 min