Thai pork with green mango salad (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Thai pork with green mango salad (Diabetes)

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 500 g pork fillet, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 40 g Thai green curry paste, gluten free (see Tips)
  • 2 fresh bird's eye chillies, trimmed and deseeded if preferred
  • 1 makrut lime leaf, stalk removed
  • 60 g fresh coriander, roots and stems only
  • 17 g fish sauce, gluten free
  • 15 g maple syrup
  • 2 fresh limes, peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
  • 1000 g water
  • 200 g green beans, trimmed
  • 125 g vermicelli bean thread noodles
  • 2 green mangos, peeled, cheeks removed and cut into julienne
  • 200 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 6 sprigs fresh Thai basil, leaves only
  • 2 tbsp unsalted peanuts, roasted and coarsely chopped, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1597.5 kJ / 382.5 kcal
Białko
32.8 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
6.3 g
Sód
787.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy