Urządzenia i Akcesoria
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)500 g
-
Thai green curry paste gluten free (see Tips)40 g
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
makrut lime leaf stalk removed1
-
fresh coriander roots and stems only60 g
-
fish sauce gluten free17 g
-
maple syrup15 g
-
fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve2
-
water1000 g
-
green beans trimmed200 g
-
vermicelli bean thread noodles125 g
-
green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne2
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
fresh Thai basil leaves only6 sprigs
-
unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.5 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
1597.5 kJ /
382.5 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Creole jambalaya
1 godz.
Marinated chicken with salsa
40 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min