Urządzenia i Akcesoria
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Terrine
-
oil spray for greasing
-
peeled raw prawns (approx. 180 g)20
-
hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked150 g
-
cream cheese120 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream70 g
-
water700 g
Horseradish cream
-
pouring (whipping) cream140 g
-
ground horseradish2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve6 sprigs
-
green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
-
micro herbs to serve
-
lemon wedges, to serve
-
bread of choice, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.6 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
1468.3 kJ /
349.5 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 godz. 30 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Layered lamb curry
1 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min