![Prawn and trout terrine with horseradish cream Prawn and trout terrine with horseradish cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A6CAD47-916D-4510-9F80-5EAD5CB29E3A/Derivates/1EC140A6-1727-4DDB-A70F-EF9DE297D8BF.jpg)
Wersje kompatybilne
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 764.6 mg
Alternatywne przepisy
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Salmon niçoise salad
35 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.