Urządzenia i Akcesoria
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Terrine
-
oil spray for greasing
-
peeled raw prawns (approx. 180 g)20
-
hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked150 g
-
cream cheese120 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream70 g
-
water700 g
Horseradish cream
-
pouring (whipping) cream140 g
-
ground horseradish2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve6 sprigs
-
green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
-
micro herbs to serve
-
lemon wedges, to serve
-
bread of choice, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.6 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
1468.3 kJ /
349.5 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min