Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 12.4 g
Alternatywne przepisy
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Vegetable chilli
50 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Coriander pesto
5 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min