![Cheesy polenta with vegetable ragù Cheesy polenta with vegetable ragù](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7dbf9ab10624eb8217d571357d71a7db/Derivates/60062b94fc2626c761d8babfd8f3480f5c38dc03.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1026.4 mg
Alternatywne przepisy
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1hod. 35min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Asparagus and saffron risotto
35min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Eggplant and ricotta involtini
1小时 20 分钟
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min