Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1026.4 mg
Alternatywne przepisy
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Polenta with mediterranean vegetables
1sa 35 dk
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min