Urządzenia i Akcesoria
Spinach and feta galette
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Wholemeal spelt pastry
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Spinach and feta filling
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
feta cheese cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
cottage cheese200 g
-
egg1
-
egg whites2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
ground black pepper½ tsp
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed500 g
Assembly
-
egg white for glazing1
-
pine nuts for sprinkling1 tbsp
-
mixed baby leaf salad60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
556.3 mg
Białko
30.7 g
Kalorie
2657.5 kJ /
632.7 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Fresh tomato tart
40 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Filo spinach slice
55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min