Urządzenia i Akcesoria
Roasted fennel dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 portions
Składniki
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
264.8 kJ /
63.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 Std. 5 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Traditional minestrone
45 Min