Urządzenia i Akcesoria
Roasted fennel dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 portions
Składniki
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
264.8 kJ /
63.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon mousse
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
French onion dip
45 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 Min
Apple Nut Bread
Keine Bewertungen
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Crunchy nut snaps
3 Std. 45 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min