Urządzenia i Akcesoria
Roasted fennel dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 portions
Składniki
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
264.8 kJ /
63.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1 godz. 30 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Mushroom risotto
30 min
Creamy pistachio pasta
40 min