Urządzenia i Akcesoria
Layered veggie-loaded pesto pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
pepitas50 g
-
pine nuts plus extra to serve50 g
-
lemon zested and juiced, plus extra juice to serve1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve50 g
-
garlic cloves3
-
can cannellini beans rinsed and drained400 g
-
fresh basil leaves only40 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice only1
-
extra virgin olive oil80 g
-
water80 g
-
boiling water1700 g
-
broccoli cut into small florets1
-
asparagus trimmed and cut into thirds2 bunches
-
frozen peas120 g
-
dried spelt pasta spirals250 g
-
rocket leaves to serve60 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
597.3 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1722.7 kJ /
411.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min