Urządzenia i Akcesoria
Layered veggie-loaded pesto pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
pepitas50 g
-
pine nuts plus extra to serve50 g
-
lemon zested and juiced, plus extra juice to serve1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve50 g
-
garlic cloves3
-
can cannellini beans rinsed and drained400 g
-
fresh basil leaves only40 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice only1
-
extra virgin olive oil80 g
-
water80 g
-
boiling water1700 g
-
broccoli cut into small florets1
-
asparagus trimmed and cut into thirds2 bunches
-
frozen peas120 g
-
dried spelt pasta spirals250 g
-
rocket leaves to serve60 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
597.3 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1722.7 kJ /
411.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min