Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
fresh coriander stems and roots, leaves reserved (see Tips)1 bunch
-
onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger cut into pieces4 cm
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
cauliflower cut into florets750 g
-
water350 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)1 tsp
-
red lentils115 g
-
cinnamon quill1
-
eggs4
-
pita bread wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve1
-
lime cut into wedges, to serve1
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
1417.5 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30 min
Silverbeet dahl
8 godz. 40 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Quick chicken tikka masala
35 min