Urządzenia i Akcesoria
Persian honeycomb bark
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
335 g
Składniki
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
2246.3 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
286.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb and garlic dip
10 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Christmas spice mix
5 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Chai tea powder
10 min
Vanilla paste
10 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.