Urządzenia i Akcesoria
Feijoa jelly
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
feijoas peeled and cut into pieces1000 g
-
piece fresh ginger cut into thin slices3 cm
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon juiced1
-
water400 g
-
jam setting sugar according to amount of syrup500 - 700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
45.1 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
13136.2 kJ /
3127.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
38.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
782.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Mixed berry jam
50 min
Lemon or lime butter
15 min
Raspberry and vanilla marshmallows
2 godz. 15 min