Urządzenia i Akcesoria
Feijoa jelly
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
feijoas peeled and cut into pieces1000 g
-
piece fresh ginger cut into thin slices3 cm
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon juiced1
-
water400 g
-
jam setting sugar according to amount of syrup500 - 700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
45.1 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
13136.2 kJ /
3127.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
38.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
782.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shortbread
1 godz.
Iced puff pastry
40 min
Lemon or lime butter
15 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Shortcrust pastry
5 min
Custard
10 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Brandy cashew cream
5 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min