Urządzenia i Akcesoria
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2299 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Tłuszcz
152 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
79.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky guacamole
10 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
4 Std.