Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g roasted red capsicum strips
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g orange juice
- 10 g water
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce (optional)
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp smoked paprika or paprika
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 6015.5 kJ / 1432.2 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 152 g
- Tłuszcz nasycony
- 79.7 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2299 mg
Alternatywne przepisy
Barbecue onions (500 g)
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Peanut brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Korean barbecue pork with rice salad
40p
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Brazilian cheese puffs
20p
Caramelised red onion chutney
24 Std.