Urządzenia i Akcesoria
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2299 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Tłuszcz
152 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
79.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
40 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Poached chicken with liquid stock
25 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Caramelised balsamic reduction
30 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min