Wersje kompatybilne
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice (see Tips)
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g white chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice (see Tips)
- 1 tbsp pure maple syrup (see Tips)
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2016.9 kJ / 480.2 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 37.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 250.6 mg
Alternatywne przepisy
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Sticky toffee puddings
1h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25小时 20 分钟
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min