Urządzenia i Akcesoria
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
White chocolate mousse
-
salted butter20 g
-
biscuits of choice (see Tips)70 g
-
brown sugar40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white chocolate broken into pieces (see Tips)100 g
-
cream cheese softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Sous vide strawberries
-
strawberries trimmed and cut into halves400 g
-
orange juice (see Tips)2 tbsp
-
pure maple syrup (see Tips)1 tbsp
-
fresh basil leaves (optional)8
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
250.6 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
2016.9 kJ /
480.2 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
23.6 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Haloumi
5 Std.
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Butterscotch sauce
10 Min