Wersje kompatybilne
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Apple sage stuffing
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice or white wine vinegar
- 160 g day old bread (approx. 3-4 slices) torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Turkey roulade
- 4 turkey breast fillet, skinless
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 700 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2947 kJ / 702 kcal
- Białko
- 95 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1384.1 mg
Alternatywne przepisy
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Speculaas
1hod.
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Herb and garlic dip
10min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29h 30min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Sweet spiced nuts
1hod.
Brandy cream
15 dk