Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and tropical trifle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Sponge
-
eggs3
-
caster sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
self-raising flour100 g
White chocolate mousse
-
coconut milk160 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces250 g
-
cream cheese80 g
-
thickened cream (see Tips)450 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Passionfruit syrup
-
water50 g
-
caster sugar50 g
-
fresh passionfruit pulp strained1
Assembly
-
fresh mangoes thinly sliced2
-
fresh passionfruit pulp removed2
-
fresh pineapple peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
188.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
2304 kJ /
550.7 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Peppermint crisp tart
24h 20min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Romany creams
1h 15min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min
Artichokes in Oil
Ninguna valoración
Chocolate nougat bars
2h 30min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min