Urządzenia i Akcesoria
Peking-style duck pancakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Peking-style duck
-
duck breasts, skin on trimmed of excess fat and sinew2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3 - 4
-
fresh coriander stalks only8 sprigs
-
Chinese five spice¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
star anise1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Plum sauce
-
fresh plums cut into quarters2
-
honey60 g
-
star anise2
-
Chinese five spice¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water50 g
Pancakes
-
eggs3
-
warm water200 g
-
tapioca starch90 g
-
sesame oil1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
coconut oil for frying
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices6 - 8
-
Lebanese cucumber cut into batons1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325.5 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1995.5 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Guacamole
10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Asian chicken noodle salad
45 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min