![Gluten free baking powder Gluten free baking powder](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D752047-F914-4F25-8DB3-2EAF36014CA0/Derivates/9E81FA92-1754-4985-8758-A018EF26B138.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g bicarbonate of soda
- 120 g cream of tartar
- 90 g arrowroot flour
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1307 kJ / 311 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 70.7 g
- Tłuszcz
- 0.18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Almond milk
1 godz. 5 min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free self-raising flour
10min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min