Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 portions
Składniki
Spelt pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Filling
-
brown onion cut into halves180 g
-
dried oregano1 tbsp
-
walnuts or pepitas100 g
-
rolled oats90 g
-
eggs3
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
soy sauce1 tbsp
-
breadcrumbs50 g
Assembly
-
wholemeal spelt flour to dust
-
milk to brush
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
159.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
697.7 kJ /
166.8 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Energy breakfast bars
40 min
Traditional minestrone
45 min
Homemade toasted muesli
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min