Urządzenia i Akcesoria
Lupin with broad bean salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Salad
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lupin flakes (see Tips)150 g
-
water1500 g
-
frozen broad beans250 g
-
asparagus cut into pieces (3 cm)1 bunch
-
chilled water
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
watercress40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
lemon zested and juiced½
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Dressing
-
extra virgin olive oil30 g
-
grapeseed oil50 g
-
caster sugar1 tsp
-
mustard powder (gluten free)¼ tsp
-
white wine vinegar50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese broken into pieces100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568.4 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2175 kJ /
517.8 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
25.1 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Spiced red wine pears
45 min
Summer dahl
35 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Colcannon
40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Filo spinach slice
55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min