Urządzenia i Akcesoria
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pearl barley65 g
-
boiling water to soak
Sunflower seed pesto
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)100 g
-
mixed fresh herbs leaves only1 bunch
-
sunflower seeds20 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil60 g
Bread rolls
-
water150 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
salt1 tsp
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle10 g
Vegetable soup
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves only½ bunch
-
carrots cut into pieces (2 cm)120 g
-
red onion quartered120 g
-
celery cut into pieces (3 cm)120 g
-
broccoli broken into florets100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tbsp
-
water1300 g
-
ground white pepper to taste
-
white cabbage thinly sliced200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1015.7 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
2626.8 kJ /
627.8 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Boiled Noodles
Brak ocen
Orange sponge cake
1 godz.
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Mushroom risotto
30 min
Chicken laksa
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min