![Fish cakes with beurre blanc sauce Fish cakes with beurre blanc sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4f40b7adf2f0d249bceaf6acda0ab823/Derivates/ef6374c4c5ca99feb0eddd16117a57d69878709f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fish cakes
- 1500 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 red onion
- 3 garlic clove
- 450 g boneless white fish fillets, cut into pieces (5 cm - see Tips)
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 1 bunch fresh dill, fronds only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g cornichons
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g plain flour
- 200 g panko breadcrumbs
- 3 eggs
- oil, to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
- 280 g salted butter, cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill, fronds only (approx. 10 g)
- 2 bunches fresh chives (approx. 50 g)
- ½ onion
- ½ long red chilli
- 4 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes
- 100 g white wine vinegar
- 1 lemon, juiced (approx. 40g)
- 1 tbsp Dijon mustard (20 g)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2596 kJ / 620.5 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 42.7 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 353.5 mg
Alternatywne przepisy
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 Std. 10 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Chicken and mango salad
35min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Lemonade scones
25 Min