
Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z rumienionymi warzywami i krewetkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
sera cheddar pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
oleju45 g
-
papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 5 x 0,5 cm paski200 g
-
czerwonej cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry100 g
-
marchewki pokrojonej w 5 x 0,5 cm słupki150 g
-
ząbek czosnku1
-
krewetek, surowych, średnich, obranych osuszonych ręcznikiem papierowym250 g
-
papryki ostrej, mielonej½ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
bułki4
-
serka kremowego śmietankowego4 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
433.6 kcal /
1814.3 kJ
Białko
19.6 g
Tłuszcz
23.2 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
1091.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER II/2023
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Angielskie bułki śniadaniowe z patelni (English muffins)
2 godz.
Tacos z krewetkami
25 min
Kanapki z siekanymi składnikami
2 godz. 15 min
Tacos z krojonymi warzywami i fasolą (TM6)
40 min
Pełnoziarnista kanapka z łososiem, awokado i rukolą
25 min
Kanapki klubowe (Club sandwich)
1 godz.
Ziemniaki Hasselback i dip z serem pleśniowym
1 godz. 25 min
Croque Madame
35 min
Kanapki z pulpetami z kurczaka
1 godz.
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 min
Ranczerskie śniadanie z fasolą, awokado i jajkiem
50 min
Grzanki z salsą pomidorową, awokado i jajkiem na miękko
25 min