Urządzenia i Akcesoria
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.4 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sumac-spiced Houmous
5 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Fire and Ice Coleslaw
4 godz. 15 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min