Urządzenia i Akcesoria
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.4 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade Margarita
5 min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Spanakopita
2 godz. 10 min