Urządzenia i Akcesoria
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.4 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Crêpes Suzette
35 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Aïoli
5 min