Urządzenia i Akcesoria
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.4 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Béchamel Sauce
15 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Sicilian Caponata
30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Creamy French Dressing
5 min
Rich Tomato Sauce
30 min